Bied jij onze klanten nog betere oplossingen voor buitenbeveiliging?

ABC Hekwerk is niet zomaar een werkgever. Als ABC’er draag je met jouw vakmanschap en meesterschap bij aan de veiligheid en vrijheid in ondernemen en wonen van onze klanten. Dat doe je vanuit een van onze vestigingen in het land en natuurlijk bij onze klanten tijdens werkzaamheden ter plaatse. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke aandacht voor de situatie van onze klanten. Spreekt onze ambitie je aan en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?  Bekijk dan ons actuele aanbod vacatures. 

Onze vacatures
Heerenveen
Fulltime
Leerling elektromonteur
Wij zijn op zoek naar een (leerling) hekwerkmonteur voor onze vestiging in Friesland. Ervaring in het hekwerk is een voordeel, maar geen must, het vak wordt je geleerd door ervaren collega’s.
Gendringen
Fulltime
Elektromonteur
Om een landelijke dekking te realiseren, werken wij met een regionaal gevestigde technici. Voor ons rayon zijn wij op zoek naar een elektromonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor installatie, onderhoud, service aan de diverse typen poorten, slagbomen en de elektronische apparatuur die ABC Hekwerk levert.
Budel
Fulltime
Voorman
Heb jij graag de touwtjes in handen en vind je het leuk om met mensen contact te hebben? Dan hebben wij van ABC hekwerk Brabant een leuke baan voor jou!
Gendringen
Fulltime
Hekwerk monteur
Als hekwerkmonteur ben je verantwoordelijk voor het vakkundig plaatsen van verschillende soorten hekwerk, draai- en schuifpoorten en slagbomen. Wij zoeken een collega die van aanpakken weet en graag in de buitenlucht werkt.

Helaas!? Geen passende vacature voor jou?

Ben jij er toch van overtuigd dat jij met jouw vaardigheden ons team kan versterken? Stuur dan een open sollicitatie naar info@abchekwerk.nl. Vergeet niet erbij te vermelden bij ABC Hekwerk bedrijf je graag een kop koffie komt drinken. Valt je sollicitatie in de smaak, dan neemt het betreffende ABC Hekwerk bedrijf contact met je op en wie weet ben jij op korte termijn deel van ons mooie bedrijf.

Een landelijk netwerk met
een persoonlijk en sterk regionaal karakter

Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)