Welkom bij ABC Hekwerk | Onze veiligheid, uw vrijheid

Sierhekwerk

Maak mooie sier met de sierhekwerken van ABC Hekwerk

 • Een fraai en smaakvol sierhekwerk met bijpassende poort zorgt niet alleen voor bescherming en privacy. Sierhekwerk verfraait het object en biedt esthetisch veel toegevoegde waarde. ABC Hekwerk is specialist als het gaat om het leveren en plaatsen van sierhekwerken en -poorten. De draai- en schuifpoorten worden in elke gewenste uitvoering pasklaar geleverd, handbediend of elektrisch aangedreven. Vakmanschap voorop: elk hekwerk wordt zorgvuldig ingemeten, pasklaar geleverd en professioneel geplaatst.

  Elke woning kent zijn eigen specifieke uitstraling. Wat dat betreft kent ons product geen grenzen; of het nu modern, klassiek of traditioneel moet zijn, wie oog heeft voor uitstraling vindt in ABC Hekwerk een leverancier van sierhekwerken en –poorten van allure. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. Wij beschikken over een zeer compleet en uitgebreid assortiment sierhekwerk en –poorten. Maar wij houden natuurlijk ook graag rekening met uw specifieke wensen. Aan de hand van uw wensen op het gebied van uitstraling, functie en gebruik gaan wij graag voor u aan de slag!

  Een fraai sierhekwerk hoeft niet onbetaalbaar te zijn. ABC Hekwerk biedt voor elk budget wat wils. Kwalitatief hoogwaardige materialen staan bij elk sierhekwerk garant voor duurzaamheid, stevigheid en jarenlang gebruiksgemak. Onze sierpoorten worden desgewenst ook geleverd met een op afstand bedienbare elektrische aandrijving. Die zorgt voor extra comfort en het ultieme bedieningsgemak.

  Onze sierhekwerken en –poorten worden verzinkt en kunnen in elke gewenste kleur worden geleverd. Zo passen ze precies bij de omgeving waarin ze worden geplaatst. Over de juiste kleur en uitvoering adviseren wij u graag! Informeer hierover bij de ABC Hekwerk specialist bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Print Friendly, PDF & Email

BEKIJK HIER ONZE
RECENTE PROJECTEN
 • Dutch TT-Assen hekwerk voor tribunes

 • Prachtige toegang voor De Graafschap

 • 2 x Duran schuifpoort op helikopterplatform

 • Speedgate Fruitkwartier

 • Holland Haag Waddinxveen

 • Speciaal hekwerk in de Biesbosch

UW ABC HEKWERKSPECIALIST
ALTIJD IN DE BUURT

Vul hier de postcode van uw bezoekadres in
voor de dichtstbijzijnde vestiging:

OF BEL 0800 - 222 4359