Welkom bij ABC Hekwerk | Onze veiligheid, uw vrijheid

Onze veiligheid
Uw vrijheid!

ABC Hekwerk Rijnmond

ABC Hekwerk Rijnmond is een sterke partner voor elke opdrachtgever.

ABC Hekwerk Rijnmond

Een goede hekwerkoplossing bieden gaat veel verder dan een ruim productassortiment alleen. Goed advies begint met vakbekwame medewerkers die van hekwerk en beveiliging weten. Die weten hoe je een beveiligingsoplossing gestalte geeft. Die afspraken nakomen en het belang van goede service onderkennen.

Wij zijn eind 2004 succesvol toegetreden tot de ABC Hekwerk-groep. Met onze toetreding is in de regio Rijnmond een krachtige leverancier van hekwerk en beveiliging verschenen met kennis van hekwerk en beveiliging. Uit een compleet en modern assortiment bieden wij de allerbeste oplossing, aan de hand van vakkundig advies. Door onszelf bij elke opdracht een spiegel voor te houden, leggen we de lat voortdurend een stukje hoger. Zo blijven we onszelf verbeteren.

ABC Hekwerk Rijnmond is een sterke partner voor elke opdrachtgever, ongeacht de omvang van het project. Kennis van state of the art toegangscontrole- en beveiligingssystemen, gecombineerd met een flexibel productieapparaat, garandeert de allerbeste oplossing. Daarnaast beschikken wij over een zeer compleet en flexibele productieomgeving. Waar andere leveranciers al snel uitwijken naar andere specialisten, voeren wij het hele pakket in huis uit. Van die korte lijnen profiteert de klant keer op keer weer.

haringparty01haringparty02

Succesvolle bijeenkomst Goudse Haringparty 2015

Dinsdag 23 juni vond alweer de 5e editie van de Goudse Haringparty plaats. Hèt Goudse netwerkevenement waar ondernemend Gouda elkaar ontmoet en zich presenteert. De ontvangst vond dit jaar voor het eerst plaats in Museum Gouda, waar ook de officiële opening geschiedde. Hierna verplaatste het gezelschap zich naar de Museumtuin. In deze prachtige ambiance waren wederom alle voorwaarden aanwezig voor een succesvolle bijeenkomst. In het culturele hart van Gouda werd getoond dat het hier zeer goed toeven, ondernemen en zaken doen is.

Iedere deelnemer had diverse waardevolle relaties uitgenodigd waarmee de gastenlijst uit een totaal aantal van 350 personen bestond. Deelnemende bedrijven waren dit jaar o.a. ABN Amro, Grant Thornton, Complex E-Techniek, Ruim Baan Uitzendbureau, Gouda Refractories, Gouda Media Groep, BEST WESTERN PLUS City Hotel Gouda en Phielix Verzekeringen.

Je kan er niet omheen, de Tour de France komt door Gouda en ook de Haringparty heeft hier fijntjes op ingespeeld. Zo speelde de troubadours veel Franse chansons, de cateringtak van Restaurant Bij Ons ‘Bij Jullie’ verzorgde de catering met o.a. smakelijke mosselen en bouillabaisse en natuurlijk was de decoratie stijlvol en met een knipoog naar ‘La France’ en de gele trui.

Een van de belangrijke toegangswegen tot de Goudse binnenstad is de Kleiweg. Om deze entree op te knappen hebben de Gemeente Gouda, pandeigenaren en de ondernemersvereniging van de binnenstad, de S.O.G., de handen ineen geslagen. Deze zogenoemde ‘Kop van de Kleiweg’ wordt vanaf dit najaar heringericht. De fietsen gaan onder meer verdwijnen en er komt ruimte voor een terras. Als laatste zal een nader te ontwerpen kunstwerk worden geplaatst dat moet verwijzen naar kaas, het voornaamste beeldmerk van Gouda. De opbrengst van de veiling komt dit jaar volledig ten goede van dit kunstwerk. ABC Hekwerk deed het laatste bod waarmee het totaalbedrag op € 7.000.- kwam. ABC Hekwerk was daarmee de hoogste en laatste bieder voor het goede doel van 2015.

ABC Hekwerk Rijnmond

T (0182) 389 511

F (0182) 389 512

Neem contact met ons op

Centrumbaan 1070

2841 MH Moordrecht

KvK nr:08131890

BTW nr:NL814027817b01

http://www.abchekwerk.nl/rijnmond

E-mail: abc.rijnmond@abchekwerk.nl

Maak hier kennis met de ABC Hekwerk specialisten

Klik op de landkaart voor de ABC Hekwerk vestiging bij u in de buurt

maaseik kaldenkirchen Niederrhein westland rijnmond scheldedelta brabant limburg zuidoost middennederland achterhoek oost twente noord fryslan noord-west amsterdam
BEKIJK HIER ONZE
RECENTE PROJECTEN
  • Dutch TT-Assen hekwerk voor tribunes

  • Prachtige toegang voor De Graafschap

  • 2 x Duran schuifpoort op helikopterplatform

  • Speedgate Fruitkwartier

  • Holland Haag Waddinxveen

  • Speciaal hekwerk in de Biesbosch

UW ABC HEKWERKSPECIALIST
ALTIJD IN DE BUURT

Vul hier de postcode van uw bezoekadres in
voor de dichtstbijzijnde vestiging:

OF BEL 0800 - 222 4359