Welkom bij ABC Hekwerk | Onze veiligheid, uw vrijheid

Onze veiligheid
Uw vrijheid!

ABC Hekwerk Oost

ABC Hekwerk Oost timmert voortdurend aan de weg.

ABC Hekwerk Oost

De dagen dat een hekwerk niet meer was dan een noodzakelijk kwaad, zijn voorbij. Fraaie hekwerkoplossingen voor bescherming en beveiliging vormen hét visitekaartje voor elke organisatie. Belangrijker is dat ze diefstallen aanzienlijk terugdringen. Want dat doen ze. Juist daar ligt onze kracht: esthetisch verantwoorde producten maken die ook nog eens uitermate doeltreffend zijn.

Wie ABC Hekwerk Oost kent, kent ook de mensen die er werken. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers de klanten kennen, alsmede hun beveiligingsvraag. Wij horen vaak dat mensen bij andere hekwerkleveranciers telkens weer hun verhaal moeten doen. Dat komt bij ABC Hekwerk Oost niet voor. Wij hanteren korte lijnen, een snelle uitvoering en doordachte service. Daarbij maakt de omvang van het project niet uit.

ABC Hekwerk Oost timmert voortdurend aan de weg. Dat moet ook wel want kennis van de allerlaatste beveiligingstechnieken is van wezenlijk belang. Niet alleen om de producten te verbeteren, maar ook om de servicelat nog hoger te leggen. Ook aan de montage op locatie – niet de meest onbelangrijke fase bij het leveren van een goed product – wordt veel aandacht besteed. Monteurs worden met regelmaat bijgeschoold, zodat ze vakwerk blijven leveren. Daarnaast zijn wij bezig met een showtuin: voor ons pand kunnen mensen straks met eigen ogen zien wat wij aan hekwerk- en beveiligingsoplossingen in huis hebben.

Alpe d’huZes, Rick van Veldhuysen en zijn team

Team van Veldhuysen gaat de Alpe d’HuZes fietsen, wij hebben als ABC Hekwerk Oost en Conwes bedrijfskleding samen aan hun een cheque overhandigd voor het goede doel.

ABC Hekwerk Oost sponsort Rick van Veldhuysen en zijn team

ABC Hekwerk Oost

T (0578) 694 516

F (0578) 692 112

Neem contact met ons op

Oenerweg 16

8181 RH Heerde

KvK nr:08043096

http://www.abchekwerk.nl/oost

E-mail: abc.oost@abchekwerk.nl

Maak hier kennis met de ABC Hekwerk specialisten

Klik op de landkaart voor de ABC Hekwerk vestiging bij u in de buurt

maaseik kaldenkirchen Niederrhein westland rijnmond scheldedelta brabant limburg zuidoost middennederland achterhoek oost twente noord fryslan noord-west amsterdam
BEKIJK HIER ONZE
RECENTE PROJECTEN
  • Dutch TT-Assen hekwerk voor tribunes

  • Prachtige toegang voor De Graafschap

  • 2 x Duran schuifpoort op helikopterplatform

  • Speedgate Fruitkwartier

  • Holland Haag Waddinxveen

  • Speciaal hekwerk in de Biesbosch

UW ABC HEKWERKSPECIALIST
ALTIJD IN DE BUURT

Vul hier de postcode van uw bezoekadres in
voor de dichtstbijzijnde vestiging:

OF BEL 0800 - 222 4359