Welkom bij ABC Hekwerk | Onze veiligheid, uw vrijheid

Onze veiligheid
Uw vrijheid!

ABC Hekwerk Noord-West

Al meer dan vijftien jaar heeft ABC Hekwerk Noord-West een naam hoog te houden.

ABC Hekwerk Noord-West

Al meer dan vijftien jaar heeft ABC Hekwerk Noord-West een naam hoog te houden. Vanuit ons bedrijf in Waarland zijn wij de professionele speler die kwaliteitsproducten levert op het gebied van toegangscontrole en terreinbeveiliging.

ABC Hekwerk Noord-West biedt een uitgebreid productpakket dat aansluit bij de toenemende veiligheidseisen van deze tijd. Particulieren, bedrijven, instellingen en (gemeentelijke) overheden vinden in ons een partner die actief meedenkt over veiligheid. Of het nu gaat om een eenvoudig gaashekwerk, een ultramodern systeem voor toegangsbeheersing of een compleet concept voor sportveldafrastering, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee. Bijvoorbeeld ook bij het opwaarderen van bestaand hekwerk.

Wij maken onderdeel uit van de landelijke ABC Hekwerk-organisatie. Bij ons heeft u te maken met de gedrevenheid van een regionale organisatie, maar met de capaciteit van een grote, landelijke hekwerkleverancier. Met name als het gaat om hoogtechnologische toepassingen zoals bijvoorbeeld systemen voor tijdige detectie en alarmering of camerasystemen, vindt u in ABC Hekwerk Noord-West een partner die adviseert, levert en installeert. Bij schade of storingen mag u vanzelfsprekend rekenen op ons ervaren serviceteam. ABC Hekwerk Noord-West is ISO-9001 en VCA gecertificeerd.

ABC Hekwerk Noord-West

T (0226) 423 196

F (0226) 423 195

Neem contact met ons op

De Wurft 14

1738 DX Waarland

KvK nr:37100375

http://www.abchekwerk.nl/noord-west

E-mail: verkoop@abchekwerk-nw.nl

Maak hier kennis met de ABC Hekwerk specialisten

Klik op de landkaart voor de ABC Hekwerk vestiging bij u in de buurt

maaseik kaldenkirchen Niederrhein westland rijnmond scheldedelta brabant limburg zuidoost middennederland achterhoek oost twente noord fryslan noord-west amsterdam
BEKIJK HIER ONZE
RECENTE PROJECTEN
  • Dutch TT-Assen hekwerk voor tribunes

  • Prachtige toegang voor De Graafschap

  • 2 x Duran schuifpoort op helikopterplatform

  • Speedgate Fruitkwartier

  • Holland Haag Waddinxveen

  • Speciaal hekwerk in de Biesbosch

UW ABC HEKWERKSPECIALIST
ALTIJD IN DE BUURT

Vul hier de postcode van uw bezoekadres in
voor de dichtstbijzijnde vestiging:

OF BEL 0800 - 222 4359