Welkom bij ABC Hekwerk | Onze veiligheid, uw vrijheid

Onze veiligheid
Uw vrijheid!

ABC Hekwerk Noord-Oost

ABC Hekwerk Noord-Oost, vanuit Stadskanaal staan Klaas Muntjewerff en José Groenhof samen met hun medewerkers klaar om u van dienst te zijn.

ABC Hekwerk Noord-Oost

ABC Hekwerk Noord-Oost, vanuit Stadskanaal staan Klaas Muntjewerff en José Groenhof samen met hun medewerkers klaar om u van dienst te zijn.

Men beschikt over ruime kennis op het gebied van hekwerk, toegangsbeheersing en buitenbeveiliging. Daarnaast kan men steunen op de ABC Hekwerkgroep, al bijna 30 jaar actief in Nederland en daarbuiten, met een goede merknaam en een zeer uitgebreid pakket aan kwaliteitsproducten en -diensten.

Zekerheid.
Dat ABC Hekwerk Noord-Oost onderdeel uitmaakt van het landelijke ABC Hekwerk biedt de opdrachtgever veel zekerheid. “Geen enkele klus is ons te groot of te complex”, zegt Klaas. “Klanten kunnen bij ons terecht voor een eenvoudig hekwerk, maar ook voor omvangrijke projecten die uitgebreide elektronische beveiligings- en toegangscontrolemiddelen vergen. ABC Hekwerk heeft de kennis in huis. Dit wil echter zeker niet zeggen dat wij alleen grote projecten willen doen. Zeker niet! Ook als het gaat om één poort of een hekwerk met geringe lengte, wij zijn u meer dan graag van dienst. En dan niet alleen om het project te realiseren maar óók daarna, als het gaat om zorgeloos gebruik en professioneel onderhoud.”

ABC Hekwerk Noord-Oost

T (0599) 612282

F (0599) 648856

Neem contact met ons op

Unikenstraat 32

9501 XE Stadskanaal

KvK nr:02090290

http://www.abchekwerk.nl/noord-oost

E-mail: abc.noord-oost@abchekwerk.nl

Maak hier kennis met de ABC Hekwerk specialisten

Klik op de landkaart voor de ABC Hekwerk vestiging bij u in de buurt

maaseik kaldenkirchen Niederrhein westland rijnmond scheldedelta brabant limburg zuidoost middennederland achterhoek oost twente noord fryslan noord-west amsterdam
BEKIJK HIER ONZE
RECENTE PROJECTEN
  • Dutch TT-Assen hekwerk voor tribunes

  • Prachtige toegang voor De Graafschap

  • 2 x Duran schuifpoort op helikopterplatform

  • Speedgate Fruitkwartier

  • Holland Haag Waddinxveen

  • Speciaal hekwerk in de Biesbosch

UW ABC HEKWERKSPECIALIST
ALTIJD IN DE BUURT

Vul hier de postcode van uw bezoekadres in
voor de dichtstbijzijnde vestiging:

OF BEL 0800 - 222 4359