Welkom bij ABC Hekwerk | Onze veiligheid, uw vrijheid

Onze veiligheid
Uw vrijheid!

Hekwerk Midden-Nederland

Voor ABC Hekwerk Midden-Nederland is geen project te groot.

ABC Hekwerk Midden-Nederland

Een hoge kwaliteit, op tijd geleverd tegen een scherpe prijs, daar gaan we voor. Dat lijkt normaal maar dat is het niet. Te vaak worden beloftes in de hekwerkbranche niet nagekomen. Dat is jammer. Bij ons daarentegen zit het hekwerk ons in het bloed. Wij zetten ons in om de klant datgene te geven waaraan hij behoefte heeft: een goed hekwerkproduct dat tegemoetkomt aan zijn wensen. Die instelling maakt ABC Hekwerk Midden-Nederland een geduchte speler in de regionale markt.

ABC Hekwerk Midden-Nederland speelt al zo’n 25 jaar mee in de hekwerkbranche. In die tijd is er veel veranderd. Naast esthetische aspecten is de nadruk ook komen te liggen op beveiliging. Aan de vraag naar systemen voor toegangsbeheersing en beveiliging kan ABC Hekwerk Midden-Nederland in alle gevallen voldoen. Of het nu gaat om een handzender of een compleet systeem voor toegangsmanagement, kennis van elektronische systemen is bij ons ruimschoots voorhanden.

Voor ABC Hekwerk Midden-Nederland is geen project te groot. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort en de medewerkers kennen de klant en zijn specifieke wensen. En dát merkt hij; de klant wordt snel geholpen en doordacht advies staat garant voor de allerbeste oplossing. Dat geldt niet alleen voor grote opdrachtgevers. Ook de particuliere klant mag rekenen op de beste service, voor de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding.

ABC Hekwerk Midden-Nederland

T (0318) 553 005

F (0318) 553 016

Neem contact met ons op

Bobinestraat 72

3903 KG Veenendaal

KvK nr:30146941

http://www.abchekwerk.nl/midden-nederland

E-mail: abc.midden-nederland@abchekwerk.nl

Maak hier kennis met de ABC Hekwerk specialisten

Klik op de landkaart voor de ABC Hekwerk vestiging bij u in de buurt

maaseik kaldenkirchen Niederrhein westland rijnmond scheldedelta brabant limburg zuidoost middennederland achterhoek oost twente noord fryslan noord-west amsterdam
BEKIJK HIER ONZE
RECENTE PROJECTEN
  • Dutch TT-Assen hekwerk voor tribunes

  • Prachtige toegang voor De Graafschap

  • 2 x Duran schuifpoort op helikopterplatform

  • Speedgate Fruitkwartier

  • Holland Haag Waddinxveen

  • Speciaal hekwerk in de Biesbosch

UW ABC HEKWERKSPECIALIST
ALTIJD IN DE BUURT

Vul hier de postcode van uw bezoekadres in
voor de dichtstbijzijnde vestiging:

OF BEL 0800 - 222 4359