Werkvoorbereider / Planner

De mannen van ABC! Vakmensen, buitenmensen, vaders en vrienden.
Mannen die houden van hun vak, techneuten net als jij!

Met 15 vakkundige en enthousiaste mensen zijn wij elke dag in de weer om de draai-, schuifpoorten, slagbomen en toegangspartijen van onze vaste en betrouwbare klantenkring probleemloos te laten werken. 

Moordrecht Full-time

Aanbod:

Als werkvoorbereider / planner bij ABC hekwerk Westland / Rijnmond ben je dagelijks bezig met het afhandelen van inkomend en uitgaand telefoonverkeer, het ondersteunen van je collega’s met correspondentie mailverkeer, het verwerken van opdrachten en werkbonnen, ben je verantwoordelijk voor het inplannen van onze monteurs, maak je calculaties, bestel je materialen en verwerk je orders. Maar ook los je wel eens een vrachtwagen en controleer je deze levering of houd je je bezig met het klaarzetten van de projecten voor de monteur. Zowel in het kantoor als in het magazijn weet jij straks de weg te vinden. Kortom, geen dag is bij ons hetzelfde.

Bij alle activiteiten vertegenwoordig je ABC Hekwerk Westland / Rijnmond en dat betekent dat je klanten maar ook je collega’s en partners goed te woord moet kunnen staan.

Wat we van je verwachten:

  • Wij zoeken een sociale, representatieve collega met technisch inzicht die accuraat en stressbestendig is, probleemoplossend denkt en goede computervaardigheden (ervaring met excel en word) bezit. Ervaring in de hekwerkbranche is een absolute pré. Ben jij die energieke zelfstandige duizendpoot met een natuurlijk overwicht, niet bang voor verantwoordelijkheid en werk je graag in teamverband?   Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Wat we je bieden:

  • Een uitdagende fulltime functie (40 uur) binnen een sterk groeiende en dynamische organisatie.
  • Salarisindicatie tussen €2800,- en €3200,- bruto.
  • Voorwaarden conform CAO Metaal & Techniek.
  • Volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling,
  • 25 snipperdagen en 13 ADV-dagen
  • Reiskostenvergoeding

Solliciteren of vragen over deze vacature?

Stuur je CV met motivatiebrief naar ABC Hekwerk Westland t.a.v. Carla Zwep via het e-mailadres: c.zwep@abchekwerk-wr.nl,
Als je nog vragen hebt, bel dan gerust (0182-389511 ).

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ABC Hekwerk
Westland / Rijnmond

In de regio Rijnmond zijn wij een krachtige leverancier van hekwerk en beveiliging met kennis van hekwerk en beveiliging. Uit een compleet en modern assortiment bieden wij de allerbeste oplossing, aan de hand van vakkundig advies.

Alfred Zwep

Eigenaar

We zijn onderdeel van een
landelijk netwerk van ABC’ers.

Met 17 ABC Hekwerkbedrijven in Nederland, België en Duitsland zijn we altijd dichtbij.

Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)