Planner

Heb jij graag de touwtjes in handen en vind je het leuk om met mensen contact te hebben?

Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Als planner bepaal je bij ABC hekwerk Limburg (vestiging in Echt) de werkdag van onze ploegen. Gaan ze weer terug naar hetzelfde project? Of plan je voor een ploeg nieuwe afspraken in?

Sint Joost Full-time

Functie:

 • Communicatie is in deze functie belangrijk. Je dient overleg te hebben met onze monteurs, want hoe verloopt het project waarop ze bezig zijn? Daarnaast heb je veel klantencontact en help je ze met het maken van een montagedatum. Soms zul je wel eens een nee dienen te verkopen.

  Wij vinden het belangrijk dat je als planner een directe relatie met onze monteurs hebt. Daarom willen we dat je regelmatig op een werkproject gaat kijken. Dan kun je bespreken en zien hoe het project verloopt. 

Wat we van je verwachten:

 • Een ander belangrijk gedeelte is dat je ‘s ochtends bij het vertrek en ‘s middags bij de aankomst aanwezig bent. Mochten de monteurs nog uitleg of hulp nodig hebben, dan kun je ze helpen.
 • Voor deze functie heb je geen technische achtergrond nodig, maar wij vinden het wel prettig als je technische interesses of inzicht hebt. De rest leren wij je graag bij.

Wat we je bieden:

 • Een uitdagende parttime-fulltime functie (40 uur) binnen een sterk groeiende en dynamische organisatie
 • Een prettige werksfeer, waar waardering en respect voor elkaar bovenaan staat
 • Een uitstekend salaris
 • Voorwaarden conform CAO Metaal & Techniek
 • Volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling
 • 25 snipperdagen en 13 ADV-dagen

Solliciteren of vragen over deze vacature?

Is deze job jou op het lijf geschreven? Wil je fulltime werken en heb je minstens een MBO-diploma op zak? Stuur dan jouw cv en korte motivatie naar anne@abchekwerk.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ABC Hekwerk
Limburg

Voor ons is geen project te groot. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort. Onze medewerkers kennen de klant en zijn specifieke wensen. Bij ons mag iedereen rekenen op de beste service, voor de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding.

Paul de Boer

Eigenaar

We zijn onderdeel van een
landelijk netwerk van ABC’ers.

Met 17 ABC Hekwerkbedrijven in Nederland, België en Duitsland zijn we altijd dichtbij.

Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)