Welkom bij ABC Hekwerk | Onze veiligheid, uw vrijheid

Onze veiligheid
Uw vrijheid!

ABC Hekwerk Westland

In de regio is ABC Hekwerk Westland bij uitstek de partner voor hekwerkoplossingen

ABC Hekwerk Westland

In de regio is ABC Hekwerk Westland bij uitstek de partner voor hekwerkoplossingen, toegangscontrole en beveiliging. Bij ons vindt
u vakbekwame medewerkers die begrijpen hoe hekwerk werkt. Die weten hoe je een beveiligingsoplossing gestalte geeft. Die afspraken nakomen en het belang kennen van goede nazorg en service.

Met ABC Hekwerk Westland beschikt de regio over een sterke leverancier van hekwerk en beveiliging. Wij opereren vanuit dezelfde locatie als onze zusterorganisatie ABC Hekwerk Rijnmond. Kernkwalificaties die op ons van toepassing zijn: kennis van zaken, een groot assortiment en een forse productiecapaciteit. Deze maken ABC Hekwerk Westland een sterke, regionaal georiënteerde partij die zich in de regio kan meten met elke andere hekwerkleverancier van formaat.

Klanten kunnen bij ons terecht voor het hele pakket aan hekwerk en beveiligingsmiddelen. Waar andere leveranciers voor een afwijkend product al snel uitwijken naar andere specialisten, doen wij het allemaal zelf. Onze visie op de markt is eenvoudig: behandel de klant zoals je zelf ook behandeld zou willen worden. Door onszelf bij elke opdracht een spiegel voor te houden leggen we de lat voortdurend een stukje hoger. Zo blijven we verbeteren. Daarvan profiteert de klant keer op keer weer.

haringparty01haringparty02

Succesvolle bijeenkomst Goudse Haringparty 2015

Dinsdag 23 juni vond alweer de 5e editie van de Goudse Haringparty plaats. Hèt Goudse netwerkevenement waar ondernemend Gouda elkaar ontmoet en zich presenteert. De ontvangst vond dit jaar voor het eerst plaats in Museum Gouda, waar ook de officiële opening geschiedde. Hierna verplaatste het gezelschap zich naar de Museumtuin. In deze prachtige ambiance waren wederom alle voorwaarden aanwezig voor een succesvolle bijeenkomst. In het culturele hart van Gouda werd getoond dat het hier zeer goed toeven, ondernemen en zaken doen is.

Iedere deelnemer had diverse waardevolle relaties uitgenodigd waarmee de gastenlijst uit een totaal aantal van 350 personen bestond. Deelnemende bedrijven waren dit jaar o.a. ABN Amro, Grant Thornton, Complex E-Techniek, Ruim Baan Uitzendbureau, Gouda Refractories, Gouda Media Groep, BEST WESTERN PLUS City Hotel Gouda en Phielix Verzekeringen.

Je kan er niet omheen, de Tour de France komt door Gouda en ook de Haringparty heeft hier fijntjes op ingespeeld. Zo speelde de troubadours veel Franse chansons, de cateringtak van Restaurant Bij Ons ‘Bij Jullie’ verzorgde de catering met o.a. smakelijke mosselen en bouillabaisse en natuurlijk was de decoratie stijlvol en met een knipoog naar ‘La France’ en de gele trui.

Een van de belangrijke toegangswegen tot de Goudse binnenstad is de Kleiweg. Om deze entree op te knappen hebben de Gemeente Gouda, pandeigenaren en de ondernemersvereniging van de binnenstad, de S.O.G., de handen ineen geslagen. Deze zogenoemde ‘Kop van de Kleiweg’ wordt vanaf dit najaar heringericht. De fietsen gaan onder meer verdwijnen en er komt ruimte voor een terras. Als laatste zal een nader te ontwerpen kunstwerk worden geplaatst dat moet verwijzen naar kaas, het voornaamste beeldmerk van Gouda. De opbrengst van de veiling komt dit jaar volledig ten goede van dit kunstwerk. ABC Hekwerk deed het laatste bod waarmee het totaalbedrag op € 7.000.- kwam. ABC Hekwerk was daarmee de hoogste en laatste bieder voor het goede doel van 2015.

ABC Hekwerk Westland

T (0182) 389 511

F (0182) 389 512

Neem contact met ons op

Centrumbaan 1070

2841 MH Moordrecht

KvK nr:08131890

BTW nr:NL814027817b01

http://www.abchekwerk.nl/westland

E-mail: abc.westland@abchekwerk.nl

Maak hier kennis met de ABC Hekwerk specialisten

Klik op de landkaart voor de ABC Hekwerk vestiging bij u in de buurt

maaseik kaldenkirchen Niederrhein westland rijnmond scheldedelta brabant limburg zuidoost middennederland achterhoek oost twente noord fryslan noord-west amsterdam
BEKIJK HIER ONZE
RECENTE PROJECTEN
  • Dutch TT-Assen hekwerk voor tribunes

  • Prachtige toegang voor De Graafschap

  • 2 x Duran schuifpoort op helikopterplatform

  • Speedgate Fruitkwartier

  • Holland Haag Waddinxveen

  • Speciaal hekwerk in de Biesbosch

UW ABC HEKWERKSPECIALIST
ALTIJD IN DE BUURT

Vul hier de postcode van uw bezoekadres in
voor de dichtstbijzijnde vestiging:

OF BEL 0800 - 222 4359