Welkom bij ABC Hekwerk | Onze veiligheid, uw vrijheid

Onze veiligheid
Uw vrijheid!

ABC Hekwerk Security

ABC Hekwerk Security Systems

ABC Security Systems is gespecialiseerd in het merk onafhankelijk service en onderhoud aan schuif-/draaipoorten, slagbomen en hekwerk.

ABC Security Systems is voor landelijk opererende klanten van ABC Hekwerk in alle provincies het aanspreekpunt. Wij vinden het belangrijk dat klanten ons snel kunnen bereiken en dat men 1 aanspreekpunt heeft voor uw periferie en toegangspartijen.

ABC Security Systems heeft een landelijk service organisatie en de service technici wonen verdeeld over Nederland. Wij bieden merk onafhankelijke service op schuif-/draaipoorten, slagbomen en hekwerk.

Ook zijn we actief op het gebied van Camerasystemen en Toegangscontrole. Hiervoor werken we samen met strategische partners.

Als ABC Security Systems zijn we innoverend in de markt met online monitoring voor toegangspartijen. Door deze online monitoring zijn we in staat onderhoud op maat aan te bieden, waardoor de TCO kosten tijdens de levensduur van de toegangspartij met ruim 30% kan worden verlaagd.

Naast het reguliere preventief onderhoud zijn we in staat u te adviseren middels een MJOB, om zo een inzicht te geven in uw periferie en onverwachte kosten en storingen ( incidenten )  tot een minimum te beperken.

ABC Hekwerk Security

T (040) 261 9133

F

Neem contact met ons op

Steenoven 1

5626 DK Eindhoven

KvK nr:59385863

https://www.abchekwerk.nl/security

E-mail: storing@abchekwerk-security.nl

Maak hier kennis met de ABC Hekwerk specialisten

Klik op de landkaart voor de ABC Hekwerk vestiging bij u in de buurt

maaseik kaldenkirchen Niederrhein westland rijnmond scheldedelta brabant limburg zuidoost middennederland achterhoek oost twente noord fryslan noord-west amsterdam
BEKIJK HIER ONZE
RECENTE PROJECTEN
  • Dutch TT-Assen hekwerk voor tribunes

  • Prachtige toegang voor De Graafschap

  • 2 x Duran schuifpoort op helikopterplatform

  • Speedgate Fruitkwartier

  • Holland Haag Waddinxveen

  • Speciaal hekwerk in de Biesbosch

UW ABC HEKWERKSPECIALIST
ALTIJD IN DE BUURT

Vul hier de postcode van uw bezoekadres in
voor de dichtstbijzijnde vestiging:

OF BEL 0800 - 222 4359