Welkom bij ABC Hekwerk | Onze veiligheid, uw vrijheid

Speelveldafrastering

Meer ruimte voor de hele wijk!

 • Spelen in de wijk, het hoort erbij. Sport en spel zorgt voor sociale bewustwording bij kinderen. En het is gezond, dat weet iedereen. Maar bovenal willen we dat spelen leuk is. Niet alleen voor de kinderen, maar voor iedere wijkbewoner.

  Soms zorgen speelveldjes voor overlast in de wijk. Speelveldjes worden vernield, of er is sprake van geluidsoverlast. ABC Hekwerk biedt hiervoor een oplossing. Wij zijn voor Nederland exclusief leverancier van geluidsabsorberend en molestbestendig staafmathekwerk. Dankzij dit unieke hekwerk kunnen wij zorgen voor speel- en trapveldjes in de wijk waar iedereen plezier van heeft.

  De rubberelementen aan de staanders absorberen het geluid van ballen tegen het hek. Op een afstand van tien meter klinkt dit nauwelijks harder dan het geluid van een normaal gesprek. Aan sterke massief stalen staanders van IPE-profiel wordt een staafmathekwerk bevestigd, dat dankzij zijn sterke constructie zeer molestbestendig is. Goed voor een jarenlange solide afrastering van het speelveld en veel speelplezier. En het ziet er ook nog eens goed uit.

  Onze speelveldafrastering is uit te voeren met ballenpoortjes, enkele of dubbele poorten, loopsluizen, stalen goals, etc. Bijna alles is mogelijk. En zo hoort het ook. Het hekwerk wordt standaard geleverd in groen of zwart, maar op aanvraag kan elke gewenste RAL-kleur worden geleverd.

  • Meetresultaten
   Maximale geluidsintensiteitswaarde (gemiddelde van 15 metingen) op een tijdschaal “Fast” op een meetafstand van 10 meter: L AF , 10M ≤ 68 DB (een normaal gesprek = 60 DB) Bij het stuiteren van de bal tegen het hekwerk is alleen een dof geluid van de stuitering te horen. Er ontwikkeld zich geen klapperend of galmend geluid in de metalen hekwerkdelen.
  • Beoordeling
   Bij dit hekwerk, type B, kan aan de eisen van de geluidshinderwet van de 18e verordening van het Bundesimmissionsschutzgesetz (de verordering van geluidshinder bij sportvelden) van 18-07-1991 (BGBI.1991, deel, pp. 1588-1596) vaak al op geringere afstand voldaan worden dan bij hekwerken met gebruikelijke verbindingen en opbouw.
Offerte aanvragen

Print Friendly, PDF & Email

BEKIJK HIER ONZE
RECENTE PROJECTEN
 • Dutch TT-Assen hekwerk voor tribunes

 • Prachtige toegang voor De Graafschap

 • 2 x Duran schuifpoort op helikopterplatform

 • Speedgate Fruitkwartier

 • Holland Haag Waddinxveen

 • Speciaal hekwerk in de Biesbosch

UW ABC HEKWERKSPECIALIST
ALTIJD IN DE BUURT

Vul hier de postcode van uw bezoekadres in
voor de dichtstbijzijnde vestiging:

OF BEL 0800 - 222 4359