Welkom bij ABC Hekwerk | Onze veiligheid, uw vrijheid

Service en onderhoud

ABC HEKWERK,
EEN LEVEN LANG
EEN VEILIG GEVOEL!

abc_service_en_onderhoud

 • ABC Hekwerk realiseert zich terdege dat een beveiligingssysteem zo sterk is als de zwakste schakel. Daarom staat een gedegen en uitgebreide service- en onderhoudsprogramma bij ons hoog in het vaandel!

  Nadat het product is geleverd moet u er blindelings op kunnen vertrouwen dat alles goed blijft functioneren. ABC hekwerk biedt u een compleet onderhouds- en servicepakket. Zo houdt u uw buitenbeveiliging in topvorm en beperkt u het risico op ongewenste ‘gasten’. Door regelmatig onderhoud uit te voeren aan uw buitenbeveiliging, blijft u voldoen aan de wettelijke eisen met betrekking tot het veilig functioneren van de toegangspartij.

  Omdat er altijd een ABC Hekwerk bedrijf in uw regio te vinden is, is de responstijd bij een storing of schade behoorlijk kort! Afhankelijk van de met u overeengekomen afspraak wordt binnen 48 uur een meer dan passende oplossing geboden. Lees meer in onze Service & Onderhoud folder BROCHURE.

 • Hoe kan ik met minder inspanningen en risico mijn toegangspartij functioneel houden? Dit zijn vragen waar elke beheerder en/of eigenaar dagelijks mee te maken heeft.
  We kennen allemaal wel de situatie dat de poort de gehele dag open heeft gestaan maar als we dan ’s avonds de poort willen sluiten blijkt dit tot grote ergernis niet te lukken.
  Of dat de poort onbedoeld open is blijven staan met alle risico’s van dien. Door proactieve monitoring krijgt men direct een melding wanneer er zich een actueel probleem voor doet.
  Ook het krijgen van een melding dat de toegangspartij onderhoud behoeft, behoort standaard tot de mogelijkheden.

  Active Guard is te installeren op toegangspartijen van allerlei merken en fabricaten, met andere woorden:
  Active Guard is een merk-onafhankelijke servicemonitoring- en bedieningstool welke toepasbaar is op elektrische aangedreven schuif- en draaipoorten, slagbomen, snelvouwpoorten, overheaddeuren en tourniquets.
  Doordat Active Guard werkt met vrij programmeerbare digitale en analoge ingangen, zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt.

   Waarom Active Guard?

 

BEKIJK HIER ONZE
RECENTE PROJECTEN
 • Dutch TT-Assen hekwerk voor tribunes

 • Prachtige toegang voor De Graafschap

 • 2 x Duran schuifpoort op helikopterplatform

 • Speedgate Fruitkwartier

 • Holland Haag Waddinxveen

 • Speciaal hekwerk in de Biesbosch

UW ABC HEKWERKSPECIALIST
ALTIJD IN DE BUURT

Vul hier de postcode van uw bezoekadres in
voor de dichtstbijzijnde vestiging:

OF BEL 0800 - 222 4359