Welkom bij ABC Hekwerk | Onze veiligheid, uw vrijheid

Camerasystemen

Een en al oog voor uw veiligheid

 • Een wakend oog, op elk moment van de dag én nacht. Onze camerasystemen vormen het alziend oog voor veel beveiligde terreinen. Ze bieden optimale mogelijkheden om ‘op afstand’ het terrein visueel te controleren.

  Wij adviseren, engineren, leveren en plaatsen ultramoderne CCTV camerasystemen, oftewel Closed Circuit TV, en alle bijkomende additionele componenten, denk hierbij aan bewegingssensoren, harddiskrecorders, (schrik/infrarood)verlichting, kenteken-herkenningsapparatuur en centrale managementsystemen. Er zijn veel varianten van CCTV systemen op de markt, zowel draadloze systemen als systemen die door middel van bekabeling gekoppeld zijn. Onze systemen zijn op diverse wijzen inzetbaar. Ze zijn te gebruiken ter observatie, als registratie van calamiteiten, ter identificatie van bezoekers en als alarmverificatie (bewakingsdiensten/politie komen alleen als de alarmmelding wordt bevestigd door beveiligingscamera’s.

  Onze producten voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Ook voor een uitgebreid servicepakket bent u bij ons aan het beste adres. Wij zorgen ervoor dat uw systemen optimaal blijven draaien. En gaat er onverhoopt iets mis, dan reageren wij snel vanuit de dichtstbijzijnde ABC hekwerkspecialist.

 • Bewegingssensoren, harddiskrecorders, (schrik)verlichting en centrale managementsystemen. Stuk voor stuk elementen die een toegevoegde waarde bieden op het gebied van beveiliging van uw terrein. Het centrale managementsysteem vormt hierin het hart van het terreinbeheersingssysteem.

  Deze centrale apparatuur zorgt ervoor dat de verschillende systeemonderdelen optimaal met elkaar kunnen functioneren en communiceren. Middels geavanceerde techniek worden gebeurtenissen op videobeelden door middel van software geanalyseerd, en halen optimaal rendement uit uw camerabewaking. Deze intelligente systemen analyseren de beelden van uw beveiligingscamera’s en geven een alarmmelding wanneer vooraf ingestelde parameters worden bereikt/overschreden zodat actie kan worden ondernomen wanneer dat nodig is, het beeldmateriaal en de bijbehorende informatie kan vervolgens op iedere willekeurige PC worden weergegeven en bekeken en dus als bewijslast dienen. De vragen wie is er op het terrein aanwezig is of is geweest en eventueel waar, en sinds wanneer of hoe lang? Waar wordt het inbraakalarm veroorzaakt en wat is de oorzaak hiervan? Hoe ziet de dreiging eruit? Welke passende alarmopvolging kan ik nu in gang zetten? Worden hiermee glashelder beantwoord. Kortom: met de juiste centrale apparatuur houdt u overzicht over de voor u van belang zijnde bewegingen op uw terrein.

Offerte aanvragen

Print Friendly, PDF & Email

BEKIJK HIER ONZE
RECENTE PROJECTEN
 • Dutch TT-Assen hekwerk voor tribunes

 • Prachtige toegang voor De Graafschap

 • 2 x Duran schuifpoort op helikopterplatform

 • Speedgate Fruitkwartier

 • Holland Haag Waddinxveen

 • Speciaal hekwerk in de Biesbosch

UW ABC HEKWERKSPECIALIST
ALTIJD IN DE BUURT

Vul hier de postcode van uw bezoekadres in
voor de dichtstbijzijnde vestiging:

OF BEL 0800 - 222 4359