Welkom bij ABC Hekwerk | Onze veiligheid, uw vrijheid

Gronddetectie

Onzichtbare veiligheid

 • Dit onzichtbare gronddetectie systeem creeërt t.o.v. zichtbare systemen een extra tijdmarge voor de alarmopvolging aangezien de indringer niet weet dat die gedetecteerd is. Doordat ze ondergronds worden aangelegd zijn ze ongevoelig voor weer- en andere atmosferische storingen en zijn ze niet te saboteren. Ze zijn toepasbaar in nagenoeg alle bodemsoorten en situaties. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt in situaties waar esthetica een belangrijke rol speelt zoals historische gebouwen, musea en in de prive sfeer. Gronddetectie systemen zijn het enige juiste antwoord op de toenemende criminele tendens van “home jacking”.

  Passieve gronddetectie
  GPSplus is een onzichtbaar ondergronds passief detectiesysteem gebaseerd op het meten van drukverschillen in de bodem, die ontstaan wanneer indringers het detectieveld benaderen en oversteken. GPSplus is toepasbaar in diverse soorten bodems zoals zand, klei, grind, gras, bestrating en asfalt. Alleen onder beton werkt het systeem niet. De vorm en overige bodemsituaties zijn niet van belang voor een goede werking van het systeem. Heuvels, bochten, smallere detectiebreedtes afgewisseld met bredere detectiebreedtes en greppels vormen geen barrière. De toepasbaarheid en flexibiliteit van het systeem wordt door geen enkel ander systeem geëvenaard. Door zijn passieve werking heeft GPSplus geen last van omgeving- en weersinvloeden en is het niet op te sporen met behulp van andere apparatuur. Een ander groot voordeel is dat onderhoud van het terrein zoals grasmaaien, snoeiwerk en bodemverbetering bij slechte afwatering geen vereiste is. Een niet te verwaarlozen post bij grotere afstanden! Bovendien is er geen sprake van ruimteverlies.

  Passieve gronddetctie met nauwkeurige positie bepaling
  Soms is een zeer nauwkeurige bepaling waar de indringer zich bevindt noodzakelijk en zijn de alarmzones zoals bij het GPSplus systeem te groot. Speciaal hiervoor is het PPS systeem ontwikkeld. Dit systeem is net als het GPSplus systeem gebaseerd op het meten van drukverschillen, die ontstaan wanneer indringers het te bewaken terrein benaderen of oversteken. Ten opzichte van het GPSplus systeem kan PPS echter flexibele alarmzones creëren op tien meter nauwkeurig. Het systeem is uitermate geschikt om geintegreerd te worden met een intelligent video observatie systeem, bijv. speeddome cameras met ingeprogrammeerde beeldposities.

Offerte aanvragen

Print Friendly, PDF & Email

BEKIJK HIER ONZE
RECENTE PROJECTEN
 • Dutch TT-Assen hekwerk voor tribunes

 • Prachtige toegang voor De Graafschap

 • 2 x Duran schuifpoort op helikopterplatform

 • Speedgate Fruitkwartier

 • Holland Haag Waddinxveen

 • Speciaal hekwerk in de Biesbosch

UW ABC HEKWERKSPECIALIST
ALTIJD IN DE BUURT

Vul hier de postcode van uw bezoekadres in
voor de dichtstbijzijnde vestiging:

OF BEL 0800 - 222 4359