Anderhalve kilometer gaashekwerk in Ghana

Voor 1 van onze zeer gewaardeerde relaties, hebben wij naast het leveren van bijna 2 kilometer gaashekwerk, ook 2 projecten, op locatie, begeleid. Dit waren niet zomaar projecten, maar projecten in Ghana! Ook in Ghana doen ze aan terreinbeveiliging en als ABC Hekwerk bedrijf zijn wij hier natuurlijk helemaal in thuis.

Wij hebben 2 van onze jongens mee gestuurd naar Ghana, beiden hebben ze verschillende projecten begeleid. Het eerste project was project Kuntu. Hier ging het om het afbakenen van een terrein bergopwaarts.

project05
Het tweede project was project Saltpond. Ook hier moesten we een terrein afbakenen door middel van het plaatsen van hekwerk en een mooie dubbele ambassador poort, soms over een weide vlakte, maar ook dwars door huizen/leefomgevingen heen. Dat is allemaal vrij normaal in Ghana.

In Ghana is het niet zomaar even een hekje erin zetten, geen rechte lijnen, geen vlakke ondergrond en natuurlijk niet de beschikking over de gereedschappen die wij in Nederland tot onze beschikking hebben. Zo was het heel normaal dat er gaten werden gegraven met een leeg tomatenblik. En palen geslagen met een zelf gefabriceerde hamer. De heikoppen die we hadden meegenomen waren na 1 dag helemaal versleten, doordat de grond zo verschrikkelijk hard was.

Maar dat heeft onze ABC jongens en de Ghanese hekkenbouwers er niet van weerhouden om al bijna meer dan anderhalve kilometer gaashekwerk te plaatsen!

BEKIJK HIER ONZE
RECENTE PROJECTEN

  • Speciaal hekwerk in de Biesbosch

  • Prachtige toegang voor De Graafschap

  • 2 x Duran schuifpoort op helikopterplatform

  • Speedgate Fruitkwartier

  • Anderhalve kilometer gaashekwerk in Ghana

  • Trappen tegen de bal zonder overlast

UW ABC HEKWERKSPECIALIST
ALTIJD IN DE BUURT

Vul hier de postcode van uw bezoekadres in
voor de dichtstbijzijnde vestiging:

OF BEL 0800 - 222 4359